Front Page

Wij werken snel

Netjes en op een goed tempo werken, dat is wat u van ons kunt verwachten. Zo krijgt u het beste resultaat maar wordt de overlast zoveel mogelijk beperkt.

Heldere planning

Samen met u maken we een duidelijke planning. Zo weet iedereen hoe het zit.

Duidelijke afspraken

Wij maken duidelijke afspraken middels een heldere offerte.
Zo weet u altijd wat u kunt verwachten.

Geboren uit ervaring, gedreven om te verrassen

Martens Totaal Onderhoud kenmerkt zicht door de jarenlange ervaring in het bedrijf en samen met haar partners. . Wij werken secuur, snel en schoon. Uw project is bij ons in goede handen! U kunt bij ons terecht voor allerlei werkzaamheden in en om uw huis of bedrijf!

Van kleine tot grote verbouwingen of renovatie, van toilet tot badkamer, van een kamer tot uw hele huis. 

Badkamers

Uw badkamer is één van de belangrijkste plekken in huis, de plek om even lekker te ontspannen. Juist daarom is het belangrijk dat uw badkamer met de grootst mogelijke zorg wordt gerealiseerd.

Wij nemen geen genoegen met minder dat uw volle tevredenheid en zorgen er voor dat uw badkamer tot in de puntjes is afgewerkt.

Algehele verbouwing

Onze jaren lange ervaring in verbouwingen en renovaties maken ons de ideale partner om mee te werken. Van klein verbouwing in uw huis tot het verbouwing van complete huizen, bedrijfspanden en winkels, we hebben het allemaal gedaan. Ook voor uw project staan we klaar!

Wij gaan geen verbouwing uit de weg! 

Dit is wat onze klanten over ons zeggen

Natuurlijk wilt u ook weten wat onze klanten van onze werkzaamheden vinden. Daarom vertellen hieronder enkele klanten wat zij vinden.

“Marcel is een goede vakman. Hij kan verbouwen, tegelen, stuccen, alles doet hij zeer netjes. Marcel komt zijn afspraken na, is zeer betrouwbaar en is niet te beroerd om iets extra’s aan te pakken. Hij heeft bij mij de totale verbouwing op zich genomen en dit naar wens uitgevoerd. Kortom: een echte aanrader!”

Danielle Fleuren
ALGEHELE VERBOUWING

“Via via zijn wij bij Martens Totaal Onderhoud terecht gekomen, wat een geschenk! Af en toe echt onze redder in nood. Naast het maken van de prachtige badkamers stonden ze altijd voor ons klaar, dak lekkages werden gelijk opgelost, plafonds werden gerepareerd, en nog meer verbouwingsklussen in huis werden gedaan, alles om voor ons klaar te staan. We zijn ontzettend blij met het resultaat, echt vakwerk, super mooie afwerking en er wordt goed en secuur gewerkt. Een Rotterdamse “niet lullen maar poetsen” mentaliteit, en altijd met een lach.”

Joyce van Marion
ALGEHELE VERBOUWING

“Begin 2019 hebben wij een nieuwe badkamer aangeschaft en zijn via de sanitair winkel met Marcel in kontakt gekomen.
Marcel is een vakman met een zeer ruime ervaring op allerlei terreinen van verbouw. De verbouwing is vlekkeloos verlopen en heeft een prachtig resultaat opgeleverd. Ook niet onbelangrijk: Dit is op een hele prettige manier verlopen.
Kortom: Prima!”

Henk Köster
BADKAMER

al 17 jaar

tevreden klanten

kleine

werkzaamheden

tot volledige

verbouwingen

Neem contact met ons op

Bent u na aanleiding van onze website enthousiast geworden?
Wij zijn altijd bereikbaar! Neem contact met ons op via onderstaand formulier of bel ons op 06-52335099

[one_page_express_contact_form shortcode=”contact-form-7 id="46" title="Contact form 1"”]